perjantai 24. helmikuuta 2012

Muutama paita

Kangasvaraston pienennysurakka. Tähtikangasta riitti kahteen paitaan. Vihreästä pitävälle 11-vuotiaalle Ottobre 1/2012-lehden Whirlwind indian. Hihat muokattuna tuplahihoiksi, koska tähtikangasta riitti vain lyhythihaisiin, samoin kaulus muokattu vastaavasti. Hihoista onnistumisen iloa, ihan nappiin ensimmäisellä yrityksellä! Toinen ilahtuminen siitä, että poika tosiaan pitää paidasta ja taatusti tulee sitä myös käyttämään :)


Pienimmälle More gray muokattuna. 

Saas nähdä, joudunko vielä muokkaamaan hihoja, näyttävät liian lyhyiltä.

Kaavakokeilussa Toy dog Ottobre 6/2011
Kaulus ei ihan onnistunut...

Edit: Onnistui se kaulus siis ulkopuolelta, mutta nurjalta näyttää vähän karulta ;) Kankaina jostain meille tiensä löytänyt t-paita, joka oli isommille nolo ja pienimmälle aivan liian iso. Siitä tuli etu- ja takakappaleet. Hihat huolella marinoitua Hilcoa. Kauluksen liepeillä näkyy vielä jälki haihtuvaa tussia. Melkoinen ero samanmerkkisissä tusseissa, edellinen haihtui, ennen kuin oli ehtinyt leikkaamaan tai tikkaamaan, tämä taas lähtee vain vedellä huuhtaisemalla.


Ja vielä numeroita ja traktoreita, Buttoned up ilman niitä nappeja

Pienimmäinen ilahtui traktoreista :D




4 kommenttia:

  1. Melko tehokasta, sanoisin :) Mitä tykkäsit Toy Dogista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos olisin tajunnut ottaa paitasuunnitelmat, joihin tulee kaikkiin samanvärinen resori, olisi ollut vielä tehokkaampaa, lankojen vaihtelu vähän väliä oli rasittavaa :D

      Ainakin siitä tuli samantien pienimmän lempipaita. Se tuntuu istuvan parhaiten näistä raglan-kokeiluista, tai sitten se johtuu siitä, että kangas on ohuinta tähän astisista. Pakko testata jollain tavallisella jerseyllä tai interlockilla myös.

      Poista
  2. uiii...*tykkää*
    -tiiti-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä ilo viedä pienimmän vaatteita pyykkitelineeltä kaappiin, kun näkee siellä omatekeleitään jo enemmän kuin yksi tai kaksi :)

      Kunhan aloitan housu-urakan, saa housuhyllylle saman...

      Poista