perjantai 6. tammikuuta 2012

Raitoja ja mittoja

Raitoja on kertynyt

Muutama idea näiden uudelleenkäyttöönkin jo on...

Kun kerrankin sain pienimmän siepattua sen verran mittanauhan lähelle, niin mittailin ja merkkasin Ottobre 4/11-numeroon tämän päivän mitat. Persjalkainen, omituisesti muodostunut lapsi? Ikää siis vajaan kahden viikon päästä pienimmällä on 2 vuotta, kaupan vaatteista hän käyttää kokoa 92, neuvolan käyrillä hän kulkee tasaista nollalinjaa sekä pituuden, että painon suhteen.


Tosin tuo jalkojen mittaaminen ei ikinä oikein onnistu, mikäli teen hänelle mittojen mukaan housut, niin pituus loppuu aina kesken. Ja äiti kuulemma kutitti, kun yritti mitata, pakoonhan sitä piti rynnistää :)

5 kommenttia:

 1. Mie teen aina housut ekstrapituudella ja sitten vaan vähän tiukempi resori (joskus tuplapituinen) lahkeeseen, menee paljon pidempään, muttei kuitenkaan mene kantapään alle.

  VastaaPoista
 2. Resorista minäkin olen tykännyt lahkeissa, kuminauhallisia ajattelin kokeilla kans. Jokin mulla noissa housuissa vastustaa, en ymmärrä mikä, kaikista yksinkertaisimmat. Ja ne ainoat kerrasta onnistuneet sotki pienimmäinen sitten permanent-tussilla!

  VastaaPoista
 3. Herrrkullisia värejä raidoissa :)

  VastaaPoista
 4. ihania raitakankaita!

  -kanttura-

  VastaaPoista
 5. Lisää raitoja löytyi vielä kuvausten jälkeenkin, taidan pidättäytyä noiden silppuamisesta, kunnes olen suht varma, ettei ainakaan kovin paljoa enempää ole jossain jemmassa :D

  VastaaPoista