torstai 29. joulukuuta 2011

Ikiomat printit

Eihän näistä voinut silloin tilausta tehdessä tänne kertoa, suunnitelmissa kun oli joululahjoja vinot pinot näistäkin. Mutta ehkä Spoonflowerin yllätti toimituskuluttomuuspäivän suosio ja täällä päässä Itella polki joulukortteja ja -paketteja, joten kankaiden saapumisessa kesti oletettua pitempään.

Jopa niin pitkään, että Spoonflowerin sivujen mukaan ensin lähetetystä paketista ehdin jo tehdä reklamaation. Kun sain reklamaatiosta tilausvahvistuksen (ja muuten todella nopeasti!), olikin se paketti jo täällä. Spoonflowerilta ei enää kuitenkaan kyselyihini enempiä reagoitu, joten ilmeisesti se nyt meni heidän vahingokseen ja minä saan hyvällä omallatunnolla pitää kaksi pakettiani? Tai kolme, kolmas odotti postilaatikossa tänään, yksinkertaisena :)

Asiaan! Minun ystäväpiirissäni on yllättävän paljon sammakkofaneja. Tässä siis sammakoita eri väreissä...Esipesu ja linkous tekivät kankaat raidallisiksi. Olin kuullut Spoonflowerin tummien interlock-kankaiden haalistumisongelmasta, mutta oletin nyt sentään quilting cotton eli tilkkuvahvuisen puuvillan käyttöä kestävän. Tarkoitus oli siis tehdä näistä kankaista käyttöesineitä, jotka kestäisivät myös pesun. Ehkä teen silti, kestävät minkä kestävät, en minä näitä hukatakaan tahtoisi. Muuten olen tyytyväinen, osasin katsoa printin koon melko tarkalleen ja sammakoista tuli omasta mielestäni oikein onnistuneita :) En laittanut printtejäni yleiseen jakoon, halusin ensin nähdä ne livenä. Mietin, laitanko vielä tämän jälkeenkään, olisi ainakin harvinaisen yksilöllisiä lahjoja.

Lisäksi tilasin vielä tätä, vaaleata interlockia uskalsin kokeilla. Kenelleköhän tästä tulee vaate? http://www.spoonflower.com/fabric/80188

2 kommenttia:

  1. Varmaan aika huikeaa nähdä oma suunnittelema printti oikeana kankaana. Mutta tylsää kyllä että Spoonflowerin kankaiden kanssa tuntuu olevan niin paljon ongelmia, hillitsee kummasti intoa kokeilla itse systeemiä.

    VastaaPoista
  2. Älä muuta virka! Molempiin kohtiin, ihan mieletöntä nähdä kangas, jonka raapusteli ensin vain tietokoneella :D Mutta tosiaan harmillista, että se ei linkousta kärsi, ohjeiden lukeminen _ennen_ tilausta olisi ollut ehkä asiallista... Mutta aion tilata uudelleenkin :D

    VastaaPoista