torstai 8. joulukuuta 2011

Tolkutonta tonttuilua

Torstai, eli osoitteessa http://viite.vuodatus.net/ on viikon teema ja tällä viikolla se on

kylmyys

En keksinyt kylmempää hetkeä, kuin aamulla kiireessä, pimeässä, hanskat sisälle unohtuneena auton ikkunoita jäästä raapiessa.

Muuta tänne nyt ei oikein voi kuvaillakaan, ettei joululahjoista tule yllätyksettömiä. Ihan varuuksi :) Edelleen se tunne, että on tullut haukattua liian iso pala, mitään kun ei ole valmiina ja aika menee. Käy pian niin, ettei kukaan saa mitään minun tekemääni ja juoksentelen vielä aattona Prismassa hiki valuen ja silmiä kirveltäen. Uskomatonta, että harrastuksestakin saa revittyä stressiä! Onneksi sentään jotakin edistystäkin havaittavissa, pientä, mutta edistystä silti.

Opintojen viikkotehtävän ja FB:n Ompeluelämää-ryhmän keskustelun innoittamana toteutin viimein pitkään suunnitelmissa olleen koodinpätkän tänne blogiin. Osoitteesta http://creativecommons.org/ kävin poimimassa lisenssin. Kaikkia raapustelujani saa käyttää epäkaupallisiin tarkoituksiin, kunhan lähteen mainitsee. Ja sähköpostiosoite löytyy tuosta sivusta myös, siihen voi lähettää kysymyksiä :)

Tervetuloa kaikille lukijoille, teitä on jo noin paljon! (Koitan olla stressaamatta siitäKIN)

3 kommenttia:

  1. Sä piirrät niin hurjan hienosti<3 Mä en osais unissanikaan :/

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos! Hassu juttu vaan se, että itse en pidä itseäni kovin kummoisena piirtäjänä, on aina pieni itsensä ylittämisen paikka pistää niitä näytille :D Tosin sama juttu tulee noissa joululahjoissa, tänään katselin yhtä vaiheeseen saatua lahjusta ja mietin, kehtaanko antaa sitä lainkaan. Oma pää on se pahin vastustaja :P

    VastaaPoista
  3. Niinhän se on, korvien välissä kaikki :)

    VastaaPoista