torstai 26. tammikuuta 2012

Sähköä ilmassa

Pakkaset. Hiukset pyrkivät silmille, saumurin moska tarrautuu pöytään ja saumuriin. Aiemmin, kun käsittelin tätä samaista mustaa kangasta esikoisen paitaan, ei ollut mitään ongelmia. Kiittelin hyvälaatuista kangasta ja olin tyytyväinen, kun ei siihen tuntunut edes koiran- tai kissankarvat tarttuvan.

Tasku, vyötärö ja ihka uusi pöytäliina

Nyt on kaikki toisin. Ja joku karmajuttu minulla on housujen suhteen, ne eivät koskaan tunnu onnistuvan kerralla. Tällä kertaa harmaita hiuksia aiheuttivat reisitaskut. Manasin jo, että nyt oli vihoviimeinen ompelus, myyn pois koneet ja etsin uuden harrastuksen. Koska 11-vuotias poikani kuitenkin sovitti housuja mukisematta ja vaikutti muutenkin iloiselta ja tyytyväiseltä, niin tein loppuun. Kaava on Ottobre 1/12 Cheveyo. Sopiva pojalle, joka valitti, että kaikki housut tippuvat päältä.

Hmm...

Kuvia mustista housuista? No, ei väkisin, näette sitten karvoittajan ja harvinaisen likaisen oven...

"Äiti. Voinko mä pistää nää huomenna kouluun?" Voi tottakai, saanko ommella sinulle lisää? :D

Siinä missä sähköä on siellä, missä sitä ei tarvita, sitä ei ole siellä, missä pitäisi.

HP Compaq

Kuten läppärissäni. Mikäli tuulet ovat suotuisat, kulkee virta pistorasiasta läppäriin normaalisti, mutta nyt on turhan usein läppäri huonolla tuulella tai ehkä sitten on maasäteilyä tai aurinkomyrskyjä. Tai ehkä läppärini alkaa vaan päästä tiensä päähän. Kun minä taistelin taskujen kanssa, mies avasi tutki läppärin. Ei luvannut takuuta edes niin pitkään, että takavalot näkyisivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti