keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Pannulapun paluu

Kanttaaminen ei ole minun hommaani, liikaa kärsivällisyyttä ja näppäryyttä vaativa homma. Mutta en ole sen antanut ennenkään häiritä, joten tässä tämän päiväinen urakka.


Pannulapun lisäksi tein esiliinan, taskun asettelu tuotti tuskaa ja yksi ryppy sinne jäikin. Muuten olen näihin suhteellisen tyytyväinen, kaikista paras tietysti tuo kuosi, Spoonfloweriltahan se :)

Ja sitten jotain ihan muuta. Blogger on heittäytynyt minulle hankalaksi. Voin kirjoittaa ja lukea, kuten ennenkin, mutta muihin blogeihin ei kommentointi välttämättä onnistu. Ei avaa teksti-ruutua lainkaan, siis sitä laatikkoa, johon kirjoittaa kommentti. Voin vastata jo olemassaoleviin kommentteihin, mutta uutta en pysty lisäämään. Tämä siis, jos kommentteja on ennestään, ensimmäinen kommentti ilmestyy kyllä. Tästä syystä muutin tämän blogin kommentoinnin upotetusta pop-up-ikkunaksi, laittakaahan sähköpostia tuohon sivussa näkyvään osoitteeseen, jos kommentointi ei onnistu! Muutakin häiriötä on ollut, kuten se, että linkin kautta mennessä tämä blogi antaakin mobiililaitteille tarkoitetun ulkoasun, vaikka käyttää tavallista tietokonetta. Onko näitä tullut muille vastaan?

3 kommenttia:

  1. Testaan kommenttilootaa. Moni on valittanut samasta viime aikoina, käsittääkseni se on bloggerin ns. tyyppivika ja siihen tosiaan voi itse vaikuttaa asetuksista.

    VastaaPoista
  2. Jokin on Bloggerilla muuttunut, koska aikaisemmin hyvin toimineet kommenttilootat piiloutu yhtäkkiä. Testailin tänne omaani ja vaihdoin sitten tämän ylöspompun, kun muuta toimivaa ratkaisua en keksinyt.

    VastaaPoista