lauantai 26. marraskuuta 2011

Veljekset M & S


Nämä veljekset, siskoni pojat, eivät varmasti tätä blogia lue, joten voin huoletta täällä paljastaa kirjaimet, vaikka ne tuleviin joululahjoihin ovatkin menossa. Suunnitelmissa onkin paljon tonttujen töitä, osaa ei tänne voi kirjoittaa, että yllätykset pysyvät yllätyksinä.

Tänään meni hermo taas täysin, en saanut liikuteltua kangasta riittävän sujuvasti ja alalanka oli useampaan kertaan umpisolmussa. Lopuksi käämi paloi niin pahasti, että riuhtaisin kankaaseenkin jäljen :P Saavat nyt luvan kelvata tuollaisenaan, onneksi saavat vanua alleen ja muita kankaita vierelleen.

Yritin käydä irl-ompelukonekaupasta hakemassa toisen mallista jalkaa. Myyjätyttö soitti omistajalle, mutta kumpikaan ei tuntunut asiasta tietävän sen enempää, joten tyydyin ostamaan vain kanttinauhaa, jonka Eurokankaasta unohdin ostaa. Eurokankaassa puolestaan ei ollut mustaa puuvillaa, punaista ja sinistä sentään löytyi pakalta, palalaareista taas sorruin poimimaan vähän turhankin montaa sorttia. Palvelu sen sijaan oli Eurokankaassa varsin asiallista tänään.

1 kommentti:

  1. Tosi hienot kirjaimet! Hyvä idea tuo kirjaimen ympäristön tikkaaminen ja itse kirjaimen jättäminen tyhjäksi.

    VastaaPoista