sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Tunnustus

Sain tunnustuksen Kokoxilta (taivutetaankohan se noin?), kiitos!


 
1. Käsityösi, josta olet ylpein? Liitä mukaan kuva.

Ompelusten saralla se työ on varmaankin vasta tulossa. Puusepän ajoiltani niitä töitä ehti kertyä jo useampi, kuten sohvapöytä ja päättötyönä tekemäni kirjoituspöytä vanhimmalle, joka silloin oli eskari-ikäinen. Esikoinen sai silloin itse valita vetimet, tarkoitus oli vaihtaa ne sitten jossain vaiheessa. Eipä sitä vaihetta vielä ole tullut, mutta pöytä on käytössä.

 

2. Kaunein rakennus, jonka olet nähnyt? Liitä mukaan kuva.

Mieleeni ei tule yhtäkään kokonaista rakennusta. Pidän rakennusten yksityiskohdista. Rakastan vanhojen rakennusten koristeellisia yksityiskohtia, oman työpaikkani modernia ilmettä ja maisemaa merelle, Kalevan kirkon valoisuutta.

Kuvaksi valitsin Wikipedian artikkelista Vanha Suurtori tämän: "Brinkkalan ja Katedraalikoulun väliin jäävä Luostarin Välikatu toimi keskiaikana valtaväylänä, joka johti Kaskenmäen luostarista tuomiokirkolle."
3. Laulu, joka koskettaa sinua syvästi? Liitä linkki tai sanoitus.

Musiikilla on kyky viedä meidät paikkaan ja aikaan, jossa sitä on kuunneltu, samoin kuin tuoksuilla.
Kesti pitkään, ennen kuin ymmärsin, miksi tämä sai minut joka kerta itkemään. Vasta yli kolmikymppisenä muistin, että tätä laulettiin koulussa musiikintunneilla, kun äiti kuoli.  

4. Minkä asian koet arjessasi raskaaksi?

Kaikki kotityöt! En vain yksinkertaisesti ole mikään koti-ihminen, tuntuu vain pahenevan iän myötä. Ruokaakin kuvittelin edes kohtuullisissa määrin osaavani tehdä, edes sen verran, että lapset pidän elossa, mutta onneksi tuo mies on minut siitäkin harhakuvitelmasta päästänyt.  

5. Mistä asioista nautit eniten arjessasi?

Työstä... Jotka eivät tosin näytä jatkuvan vuoden vaihteen jälkeen. Mikä tosin lupaa tälle blogille hyvää, nyt kun joudun pitämään kertyneet lomatkin pois :)

 __________________________

Sitten pitäisi jakaa tätä eteenpäin. Seuraan useita blogeja enemmän tai vähemmän aktiivisesti, mutten osaa nyt tähän hätään valita niistä muutamaa. Pitäisikö?

1 kommentti:

  1. Thih =) taivuta niin ku tykkäät! Ja haasteista & niiden jatkamisesta ny ei kannata repiä ressiä. Elämässä on ihan tarpeeks ressiä muutenkin, niinku tuo ruoanlaitto ;)

    VastaaPoista