tiistai 29. marraskuuta 2011

Ei tule valmista

Hommat on seis kahdesta syystä. Ensimmäinen syy tuli, kun avasin grillivanun muoveista. Siinähän on kaksi erilaista puolta, kiiltävä ja matta! Miten päin se nyt kuuluisi asentaa :O Kumpi puoli kuumalle ja kumpi kädelle? Vai onko sillä mitään merkitystä? Googlekaan ei auttanut tässä ongelmassa.


Tietysti tuota voisi koittaa kysäistä myös Ompelijan maailmasta, mistä vanun tilasin, ellei nyt täällä tai Facebookin Ompeluelämää-ryhmässä joku ihana tiedä kertoa. Kyseinen grillivanu herätti kysymyksiä vielä paketissa ollessaankin...

 Sitä ei saa silittää. Eiköhän se kestä kuumaa?

No tuo jos selviäisi, pääsisi eteenpäin, mutta valmista ei tule, ennen kuin itellooni on polkenut kotiin nämä ja 598 kaveriaan.

Tulevat Etsystä.

2 kommenttia:

  1. Hyvännäköisiä lappusia odottelet! Kovin houkuttaisi tilata itsellekin. Ja hölmö homma se grillivanu, ei mitään käsitystä miten päin sellainen kuuluu asentaa. Toisaalta, ehkä voisi olettaa, että jos asialla on väliä niin mukana tulisi ohjeet?

    VastaaPoista
  2. Ihan täpinöissä, vähän turhuuttahan nuo mulle on, mutta kiva niitä on joululahjoihin laittaa :)

    Tuo oli hyvä pointti, koska tuolla Ompelijan maailmassa on kyllä hyvin ohjeistettu yleensä. Täytyy siis olla niin, ettei sillä ole väliä. Toivotaan näin, hinku saada noita jo eteenpäin. Huomenna!

    VastaaPoista