keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Hyvää pääsiäistä!

Luova lauantai: pääsiäinen


Tusseilla tipu. Koska edellinen luovalauantai-haaste jäi jo väliin sen takia, etten yksinkertaisesti kehdannut niin huonoa tekelettä julkaista, niin nyt on taas sinnittelyä. Julkaisemattomuus olisi paljon helpompaa.

20 kommenttia:

 1. Miksi julkaisettomuus?? Luova lauantai on tarkoitettu kaikille. Jokainen osallistuu omalla käsialallaan ja kaikki ovat yhtä hyviä. Persoonallisuus on luovan lauantain hyve ja tässäkin kuvassa olet onnistunut tuomaan idean hienosti esille. Tässä on myöskin huumoria, jonka näen vedetttävässä tipusessa, se jo ruokkii tarinan verran mielikuvitustani. Se mitä kuva kertoo katsojalleen on paljon tärkeämpää, kuin viimeisenpäälle valokuvamaisesti piirretty teos. Hyvää Pääsiäistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Itse aina muille jankutan, että pitää vain tehdä, itselleen iloksi, jollei muuten, sitten itse sorruin vanhaan paheeseeni :) Oli muistutus siitä, että opeteltavaa löytyy vieläkin!

   Poista
 2. Selkeä hauska työ, hyvä kuvakerronta.
  Ymmärrän reaktiosi, olen myös välillä hyvinkin epävarma piirroksistani ja kuvistani, puhumattakaan tekstistä. Aina ja Hilta kirjoittelee asiaa, että persoonallisuus on hyve.
  Omannäköisyys ilmaisussa, siihen Meillä tulee löytyä rohkeutta.

  Mukavaa pääsiäistä Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä minä koitan taas ryhdistäytyä ja julkaista, vaikken niin tyytyväinen itse lopputulokseen useimmiten olekaan!

   Poista
 3. Ihanaa, duracell-tipu!

  Kynnys alas julkaisemisessa! Tekeminen, luominen on hauskaa tai ainakin sen pitäisi tuntua siltä. Itse ajattelen, että lopputulos on toisarvoinen, itse prosessi on tärkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikaa suklaata ehkä :D Tekeminen on hauskaa, mutta kun se lopputulos niin valitettavan harvoin vastaa sitä visiota, mikä pään sisällä on aloittaessa. Mutta pitää opetella elämään sen kanssa :)

   Poista
 4. Mainio piirros , kävisi hyvin pääsiäiskortiksi !
  Muista tämä: kukaan maailmassa ei piirrä niin kuin juuri sinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pääsiäistervehdys tästä tosiaan tulikin :) Ja kiitos tsemppauksesta myös, kuten näkyy, niin tarpeeseen se tulee!

   Poista
 5. Tässä on tosiaan korttiainesta. Selkeä kuva, sopivat värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Tuli mieleen yläasteella piirustuskilpailun arviointi, kehuivat painovalmiiksi. Olen siis tainnut aina raapustella tähän tyyliin...

   Poista
 6. Hei, tämä olikin hauska piirros! Pistää miettimään kuka veti tipun ja osasiko tipu rikkoa munan oikealla hetkellä ja minne mahtaa olla menossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, monta vielä tieteen ulottumattomissa olevaa faktaa :D

   Poista
 7. Tämä on aivan ihana, onneksi et tämän kohdalla ryhtynyt sensuroimaan itseäsi! :))

  Muutama muu taisi jo sanoakin, että ihan pääsiäiskorttikamaa. Olen samaa mieltä, todella suloinen ja hauska :))

  VastaaPoista