sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kiitos ♥


Sain tämmösen :) Pulmulta sain, samalla tuli kyllä niin kovetut kehut, etten tiedä, miten päin olisin. Pulmu itse näkee maailman visuaalisesti ja hänellä on erittäin hauskoja oivalluksia, suosittelen tutustumaan blogiin!

Aina tämä vaikeus, kenelle antaisin tunnustuksen? Niin monia hienoja blogeja ja taitavia ihmisiä, lisäksi tämän tunnustuksenkin olen monessa jo nähnyt... Mutta koska sääntöihin kuuluu eteenpäin pistää, niin tuupataanpa vaikkapa moniosaavalle esteetikolle Kokoxille http://hurlum.blogspot.com/ -blogiin. Kunpa olisin yhtä taitava :)

Lisäksi sääntöjen mukaan pitää kertoa 7 asiaa.

1. Elin liki 40 vuotta, ennen kuin tiesin, mikä minusta tulee isona, vaikka alalle päädyinkin vahingossa. Sitä ennen ehdin työskennellä niin torimyyjänä kuin karkkikaupassakin, it-alalla ja puuseppänä. Olen opiskellut noin neljä ammattia. Onneksi kirjastossa monen alan tuntemuksesta on hyötyä.

2. Minulla on neljä lasta, 3 poikaa ja tyttö. Vanhin täyttää 13 näinä päivinä. Ensimmäisten kolmen ikäero on 1v 2kk kun taas nuorin täytti alkuvuonna 2.

3. Inhoan vaateostoksia. Aiemmin ostin isommat vaateostokset stressireaktiona, se yleensä riitti useamman vuoden vaatetarpeisiin. Nettiostokset kattoivat loput ostotarpeet. Olemme aina saaneet paljon vaatteita ja olen siinä mielessä hamsteri, eli otan kyllä mielelläni vastaan. Nykyään vaateostokset ovat entistä hankalampia, kun mietin aina, että tämänkin voisi helposti tehdä itse :P

4. Tytär leipoi juuri maittavia korvapuusteja. On kiva, että hän innostui, kun en itse enää pysty taikinaa käsittelemään.

5. Piirtäminen on jatkuvaa taistelua itsensä kanssa. Pitkästä aikaa kävi niin, että Luovan lauantain haaste jäi julkaisematta. Siitä tuli vain yksinkertaisesti niin huono.

6. Kirjastoapina-blogissani kirjoitan lähinnä nykyisin meneillään olevista avoimen yliopiston opinnoista. Nyt en ole hetkeen kirjoittanut, käy tylsäksi kirjoittaa, että viikkotehtävä oli keskustelualue, arviointi vitonen. Minkäs sille tekee, että netissä olen tottunut paskanjauhaja, mutta esseitten kirjoittaminen ei duunarilta niin vain suju.

7. Tiistaina on työpaikkahaastattelu. Uaaaah. Minun oli pakko käydä ostamassa sinne uudet vaatteet...

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä huomiseen!
  -tiiti-

  VastaaPoista
 2. Kyllä sinä ainakin blogimaailmassa olet kovin sujuvasanainen noin niinkun "duunariksi" =) Sun juttuja on kiva käydä lukemassa, vaikka ei niin usein tulekaan kommentoitua. Kiitos haasteesta, koitanpa ehtiä jossain välissä istumaan alas ja oikein ajatuksen kanssa... huoh...
  Toivottavasti meni haastattelu hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti tuota itsekin hetken pohtia, sitten kyllä keksin ties mitä, kun olin saanut nuo seitsemän kursittua kasaan :D

   Ja kiitoksia, työsopimuksen kanssa tänään kotiuduin :) Muutaman viikon pätkä vain, mutta omaa - siis omaa nykyistä - alaa, joten oikein kiva!

   Poista