keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Pikaiset ennen töihin lähtöä

Käsityöblogeissa on ties miten ihania sukkia ja lapasia. Meillä lapset ovat innostuneet, tai oikeastaan kaksi kolmesta, esikoinen ja tytär. Yritin esikoiselta kysyä, miten nurja kudotaan, itse kun en koskaan oppinut sitä koulussa. No enhän minä sitä tajunnut sittenkään. Sitten mies yritti, sanoi, että hän on yhdet sukat kutonut, kait hän nyt tuollaisen osaa :D Sitten katsoin netistä, Käspaikasta, ja kas :O Koin valaistuksen! Tämä ihme piti oikein valokuvata ja blogata, tyttäreltä lainattiin kutimet ja ensin mies kokeili, sitten minä...


Jostain syystä miestä nauratti kovin, kun uhosin, että seuraavaksihan minä kudon vauvalle sukat. Miksiköhän :O

Kantturalle. Vauva on joskus ihan syystäkin ilman vaatteita :DVauva otti eilen kaksi askelta ilman tukea. Näinköhän tänään tulee jo kolme, neljä, viisi... käveleekö tuo tykkänään, kun töistä pääsen kotiin?

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää tuo kudin! Tasaista!

  Mäkin taidan etsiä puikot tänään, kun kirjasto ei ole joka päivä auki ja mulla on kirjapula.

  T. Desiree

  VastaaPoista
 2. Mulla ei ole kirjapulaa. Lainasin töistä e-kirjan, löytyy esmees Baskervillen koiraa, Topeliuksen Lukemisia lapsille 1, Dostoyevskyn Valkoisia öitä ja Kiven Seitsemän veljestä, Shakespearen Kuningas Lear... Tai vaikkapa Social Media Marketing All-in-One For Dummies :D

  Kutimet saa jäädä, kunnes olen työstänyt tuosta viiltävän analyysin. Jollen sitten lainaa miehen sanoja: "Käyttökelvoton kapine!"

  VastaaPoista
 3. no nyt on asiallinen päivitys *nyökyttelee*. tossa tilanteessa voipi olla nakunakin :D. hän ei kauaa tossa vannassa näyttäis pysyvän :D :D.

  sukkavinkki: alota tarpeeksi isoa kokoa, niin ei jää pieneksi ennen kuin valmistuu... :D

  -kanttura-

  VastaaPoista
 4. Mies osti lankaa ja puikot, tuumas, että kyllä ne jouluksi valmistuu. Jatkoi vaan lausetta, ettei kyllä tiedä, minkä vuoden jouluksi... Jos suosista kokoo 44?

  Ja vanna jää mokoma pieneksikin! Mitä tuo rontti noin on kasvanut? :O

  VastaaPoista