perjantai 10. syyskuuta 2010

Kusti polki

Yllätyshullu, eli luovuushaaste polkaisi vauhtiin. Pulmu ja Oranki ompelee saivat postia tänään, yön pimeinä tunteina värkkäilin pari pikku pussukkaa lisää. Pulmu toivoi turkoosia, mutta havaitsin laajahkossa kangasvarastossani turkoosin mentävän aukon, piti tyytyä vaaleansiniseen. Oranki taasen ilmoitti värikseen oranssin, sitähän löytyi kyllä. Ensin suunnittelin yksiväristä, mutta se oli mielestäni liian kellertävä, sitten löysin Feeganin painamat kukkakankaat! Pussukasta tuli vähän hassu, vuorikangas on nyt paksumpi kuin päällinen. Pulmun pussukkaan taas tuli nolo moka vetoketjun kanssa. Ei sen kyllä käytössä pitäisi haitata!



Koska pussukka ja ohje on jo aiemmasta tuttu, lisäsin mukaan pikkuyllärit. Kimppatilauksessa ystävä tilasi ruusukemallineita, jotka kutsuvasti minua huutelivat ennen eteenpäin postittamista. Leikkelin suikaleita heijastinkankaasta ja lisäsin papukaijalukot. Onnistuin muuten noiden kanssa katkaisemaan jo tavallisen silmäneulankin... Heijastimet ovat taas tällaisia demoversioita, toivottavasti käyttäjäpalautetta tulee!

4 kommenttia:

  1. Kiitos! Pussukka on tarkoitukseensa juuri passeli.

    VastaaPoista
  2. Oikein hyvä juttu :) Tarkoitus oli tehdä ensin toisen mallinen, mutta se ei käynytkään niin kuin elokuvissa ja on edelleen jotakin vaille tuolla pöydällä... Olin varautunut suunnitelma-b:llä, mikäli pussukka olisi ollut väärän kokoinen :D

    VastaaPoista
  3. Monen mutkan kautta eksyin blogiisi...taidanpa poiketa toistekin!

    VastaaPoista
  4. Ihanaa, tervetuloa! Mä olen ihan tohkeissani :D

    VastaaPoista