sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Housuja ja korjaamisia

Yksi ompelus, mikä jää usein (lue: aina) tekemättä, on rikkinäisten korjaaminen. Tänään kuitenkin tuli ommeltua sekä tyttären haaroista revenneet housut sekä pojan uuden takin kainalosta revennyt ommel. Hurraa minulle!

Hermo sensijaan meni tyystin näiden velourhousujen kanssa, edelleen yhdet odottavat resoreita (miksi ruskeata on noin miljoonaa eri sävyä?), näihin yritin pistää loppuja. Vaaleansiniset vielä onnistuivat jotenkuten, itse asiassa ihan hyvin.



mutta nämä työkalukuvioiset pistivät hanttiin kaikin tavoin. Resoria olisi ollut riittävästi, jos langan suunta olisi palasessa ollut toisin päin. Mutta koska ei ollut, niin tämä on viriviri taas, vyötäröresori on kahdesta palasta ja lahkeensuiden resorit puolet tavallisesti laittamani. Saumurikaan ei tykännyt, katkoi ensin yhden langan, sitten toisen. Lisäksi resori olikin niin löysää, että housut tippuvat juoksentelevan riiviön jalasta. Olin jo tekemässä kuminauhavyötäröitä, mutta missä ne kuminauhat ovat silloin, kun tarvitsisin? Taas kun ostan uusia, löydän ne monet edelliset ostokset...

Arvontaan ehtii vielä osallistua, kurkatkaapa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti