lauantai 29. tammikuuta 2011

Elämme tautisia aikoja

Nyt on mistä valita, löytyy veritulppatoipilasta, mahatautia, flunssaa... Ompelusten ääreen ei ole ollut niin helppo livahtaa. Toisaalta mahatauti piti huolen siitä, että vauvan (taaperon!) mittavaksikin mainittu vaatevarasto päätyi pyykkikoneelle. Ah, mikä ihana tekosyy.

Toinen tekosyy oli ihanan malliset koti-/olo-/kalsaripöksyt. Ne olivat oikein hyvän malliset, mutta pieneksihän ne jäivät. Vielä, kun niihin kovan käytön jälkeen tuli reikäkin, niin päätin silputa kaavoiksi ja tehdä uudet. Vähän isommat.


Aina jotain pieleen, tällä kertaa vyötärön resori olisi saanut olla hitusen lyhyempi ja vastaavasti haaraosa ainakin takaa hitusen pidempi. Seuraavalla kerralla sitten!


Mallimme esittelee housuja asiantuntevasti


eikä kutita isoveljen varpaita, ei yhtään!


Saumuria muuten pystyi käyttämään 1v sylissä, mutta langoittaminen ei enää onnistunut. Toivottavasti huomenna saa isompia lapsia sen verran lastenhoitoavuksi, että saisi noille housuille vielä paidankin pariksi.

2 kommenttia:

  1. Alemmassa kuvassa mallipojalla on just oikea sydäntenmurskaaja-ilme <3 :D

    VastaaPoista
  2. Hän vähän riiviöili taas, esikoinen istui vieressä, niin tuo hyökkäs varpaitten kimppuun, esikoinen kutisi ja kiljui, riiviö nauraa rätkätti ja sitten sama uudelleen :D Noin herttaselta se tosiaan silti näytti siinä kutitusten välillä :D

    VastaaPoista