torstai 13. joulukuuta 2012

Piristystä pimeään aikaan

Hiljaista on ollut, kovin hiljaista, niin ompelusten kuin raapusteluidenkin saralla. Syksy oli pitkä, mutta pian on joulu, vuosi vaihtuu ja sitten alkaakin taas päivä pitenemään. Nytkin postaus on taas ihan jostain muusta.

Aikani naurelin Sissin puuhille, joista hän kertoo blogissaan. Sitten tytär innostui kynsilakoista. No harmiton huvihan se on, mikä ettei. Piti sitten tyttärelle, että anna kun äiti näyttää. Ja nyt tuo touhu yrittää viedä pikkusormen lisäksi muutkin kynnet!

Sitten niitä kuvia. Jotka taas ovatkin laaduttomuudessaan huippuluokkaa, kameran piuha edelleen kateissa, eikä kännykällä näillä pimeyksillä saa kovin hehkeitä otoksia. Eikä harrastuneisuus riitä ihan niin pitkälle, että jaksaisin enempiä edes yrittää :D

Ensimmäinen viritys oli työpaikan pikkujouluihin, valkoista Mavalan kynsilakkaa, Citymarketin kynsitarroja ja Sinooperin askartelutarroja(!)


Seuraavaksi tyttärelle itsenäisyyspäiväjuhlakynnet samoilla tarpeilla


Sitten Flormaria ja Citymarketin valikoiman toisia kynsitarroja


...samoin kuin tyttärelle


Vielä Prisman valikoiman tarrat käyttöön


Ja lopuksi viimeisimmät, liukuvärjäykseen Flormaria ja HenkkaMaukan nimetöntä. Kuvaamisen jälkeen muistin lisätä vielä päällyslakankin, parempi :P


Blogistaniassa on taas tullut seikkailtua, jälleen vähän erilaisissa kuvioissa. Yritän pidätellä itseäni hurahtamasta tyystin, toisaalta lohdutan itseäni, että vaikka oma innostus hyytyisi, tytär taatusti löytää kynsilakoille käyttöä. Hauskaa touhua, kiva välillä itseään tuunata, kun meikkejäkään ei voi käyttää ja näin talvipakkasten kunniaksi yrittää ihokin paeta paikalta.

1 kommentti:

  1. Hienot ovat :) Itse en viitsi sormenkynsiä lakata, ne eivät vain yksinkertaisesti pysy mulla siisteinä edes siihen asti että saisin lakkapullon kiinni.

    VastaaPoista