keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Taas keskeneräinen papana

Olisihan sitä myynnissä pilvikangasta. Ja löytyisihän niitä autokankaitakin monenlaisia. Ja jos osaisi, voisi vaikka aplikoida auton kuvan pilvikankaalle. Mutta kun minä en raaskisi kankaitakaan ostaa, kun niitä on läjäpäin, enkä minä kyllä osaa aplikoidakaan (en edes tiedä, onko se oikea verbi) ja olen liian laiska opettelemaankin. Mutta minulla oli luonnonvalkoista kangasta ja värit! Mies tuumasi, että hänen makuunsa olisi yksinkertaisempi kuva, käskin tehdä itse paremman. Tällä kertaa pätkäisin hihat lyhyiksi (vähemmän maalattavaa!), koko edelleen 92.


Edestä


Takaa

Sitten pitäisi vielä pähkäillä, minkä värisen resorin tuohon pääntiehen laittaisi. Ja sitten pitää opetella viimein tuon kaksoisneulan käyttö ompelukoneessa... Mikähän siinäkin niin vastustaa? Saattaa tosin tältä viikolta taas ompelukset olla tässä, huomenna tulevat miehen vanhemmat, sunnuntaina esikoinen täyttää kokonaiset 12 vuotta, eikä hän saa enää ajaa jalkakäytävällä polkupyörällä. Tulossa kaikista ikävin vuosi, mikäli esikoista on uskominen.

9 kommenttia:

 1. Aivan huippuihana!! Olet kyllä tosi taiteellinen!

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva :) Punaiset tai vihreät resorit. IMHO.

  VastaaPoista
 3. Ihqut! Ja paaaljon paremmat kuin aplikoinnit. Kaikkihan tuntuvat aplikoivan tällä hetkellä. *vastarannan kiiski*

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kehuista *punast*

  Punaista resoria itsekin vähän mietin, mutta sitä ei tietenkään varastoista löydy. Sinistä, ruskeata ja valkoista olisi, valkoinen ei ainakaan käy tuon luonnonvalkoisen kanssa. Saattaa olla, että huomenna heittäydyn hurjaksi ja käyn ihan Eurokankaassa, samalla katsastelen, löytyisikö sieltä jotakin tyttären hametekeleen pelastukseksi :)

  VastaaPoista
 5. WoW! SöpönPöpöjä aplikointeja näkee tosiaan joka toisessa blogissa. Kuplapaita erottuu joukosta ja ihan positiivisessa mielessä.

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia taas :) Tulin vastaamaan kommentteihin poika sylissä. Poika näki tuon ensimmäisen kuvan, tuumasi heti, että BRRRRR! Ainakin käyttäjä siis tunnisti ja tykkäsi :D

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno paita! Voisithan maalata resorinkin - sillä tavalla valkoinenkin voisi sopia luonnonvalkoiseen?

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Hain resoreja Eurokankaasta, mutta aikaa eivät myyneet, mokomat :P

  VastaaPoista