keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Aina kiire

Olen lomalla, koska en tahtonut vauvaa varahoitopaikkaan vielä näin aikaisin. Tarkoittaa sitä, että väännän näytön tehtäviä hiki hatussa ja nakitan vauvan hoitamisen isommille lapsille mahdollisimman paljon.

Tänään en tehnyt näyttöä, tein hät'hätää tädille kassin. Kaksi kassia? Käännettävän kassin!Vähän matalampi tuon olisi pitänyt olla, että olisi mittasuhteiltaan sopusuhtainen, mutta täytyy muistaa, kun joskus tekee uudelleen. Aikaa meni eniten siihen, että aurasi keittiöön tilaa silityslaudalle. Miksei meillä kukaan siivoa! Kankaat ovat joskus jääneet käteen Eurokankaasta, aikoja sitten raidallinen palapuolelta ja jokin aika sitten toinen metripuolelta, molemmat saman valmistajan vähän vahvempaa puuvillaa.

Nyt kiireesti markettiin hakemaan kassiin täytettä ja kylään.

4 kommenttia:

 1. Oijoi :) Nyt keksit hienon idean tuolle ensimmäiselle kankaalle. Etkös jossain vaiheessa miettinyt siitä tilkkujuttuja? Mutta nyt tuo on oikein paikallaan, hieno!

  T. Desiree

  VastaaPoista
 2. Heh, kiitoksia :D Niinpä muuten teinkin, tuohon kassiin tosin meni loput kaikki raidallisesta versiosta. Tuosta omena-päärynäkuviollisesta voisi ehkä tehdä pikkupussukan vielä, katsotaan :)

  VastaaPoista
 3. Näyttäis siltä, että kahvat on oikein pohjaan nähden tässä kassissa ja se on hyvä oivallus. Esim. markettien muovikassit on musta suunniteltu väärin kun käden luonnollisessa asennossa kassin pohja on poikittain ja osuu jalkaan..

  VastaaPoista
 4. Kahvat olivat tosiaan ihan hyvät, sen vähän, mitä me itse sitä ehdimme testailemaan :) Ja vaikka itse moitin tuota kassin mallia, niin käytössä se oli hyvä, tavarat pysyivät matkassa, eivätkä pyrkineet ulos.

  VastaaPoista